Feminiseret cannabis frø, hvad er det?

Cannabis frø kan spire som to forskellige køn, hunplante og han plante. Hun planten er ligesom i den virkelig verden, kønnet der foretager sig noget. Kun hunplanter producere cannabis der kan ryges.
Han planten derimod, producere kun pollen til at forstøve hunplanten og som ikke indeholder noget TCH.

For at få det bedste resultat ud af dine cannabis planter, skal du sørge for altid at købe feminiserede cannabis frø. De feminiserede cannabis frø er genmanipulerede, så de KUN udspringer som hunplanter. Det skal siges, at denne proces absolut ikke forringer kvaliteten, samt kvantiteten på feminiserede cannabis frø.

Du kan købe feminiserede cannabis frø her.

Køber du en pakke med regulære cannabis frø, der er plukket direkte fra planten, vil du typisk få 50/50 af både hun -og han planter. Det vil sige, at halvdelen er lige til at smide ud.

Feminiserede cannabis frø er en smule dyrere end regulære cannabis frø, men til gengæld ved man hvad man får. Man får udelukkende feminiseret cannabis frø, så man ikke skal til at sortere i planterne, hvilket kan være svært, hvis man ikke i forvejen er øvet på området.

Læs mere om feminiseret cannabis frø her.

Har du spørgsmål omkring dit køb af feminiseret cannabis frø, er du altid velkommen til at kontakte os via mail: kontakt@www.subseed.dk. Vi vil derefter gøre vores bedste for, at rådgive dig i henhold til dit køb. Vi har mange spændene cannabis frø på lager, der med hver deres egenskaber, skræddersyer sig efter dine behov.

Vi skal gøre opmærksom på, at cannabis er ulovligt at dyrke og indtage i Danmark. I henhold til den danske lovgivning er det ikke muligt at sælge og rådgive kunder på www.subseed.dk, omkring indtagelse og dyrkning af cannabis planten. www.subseed.dk forbeholder sig retten til KUN, at udbyde cannabis frø som samlerobjekter.