Cannabis FAQ liste

Skunk planten og dens egenskaber er et stort virvar, når det kommer til de forskellige arter. Man skal tage højde for størrelser, virkninger, smage og dufte. Subseed vil vi derfor gerne give dig som forbruger, den bedste oplevelse, når du handler hos os. Vi mener, at der er særdeles vigtig i denne branche, at rådgive folk bedst muligt, så de for en komplet forståelse for, hvad cannabis og cannabis frø er.

Vi synes det er vigtig, at kunne kende forskel på arterne, da de besidder hver deres egenskaber, smage og virkninger. Disse faktorer gør, at cannabis er en smagssag hvad angår sativa, indica og hybrider.
Subseed har udarbejdet en FAQ liste, hvor du kan få det indblik du behøver, når det kommer til de forskellige arter. Det er vigtig at læse sig frem og fordybe sig, for at finde ud af, hvilken en af arterne der passer til lige præcis dine behov. Hos Subseed.dk har vi et stort udvalg af både Sativa, Indica og autoblomstrende frø.

Du kan finde hele sortimentet for feminiserede frø her.

Sativa og Indica, hvad er det?

Autoblomstrede frø, hvad er det?

Feminiseret frø, hvad er det?

Medicinske frø, hvad er det?

Har du spørgsmål omkring dit køb af feminiserede frø, er du altid velkommen til at kontakte os via mail: kontakt@subseed.dk. Vi vil derefter gøre vores bedste for at rådgive dig i henhold til dit køb. Vi har mange spændene feminiserede frø på lager, der med hver deres egenskaber, skræddersyer sig efter lige præcis dine behov.

Vi skal gøre opmærksom på, at cannabis er ulovligt at dyrke og indtage i Danmark. I henhold til den danske lovgivning er det ikke muligt at sælge og rådgive kunder på www.subseed.dk, omkring indtagelse og dyrkning af cannabis planten. www.Subseed.dk forbeholder sig retten til KUN, at udbyde cannabis frø som samlerobjekter.