Cannabis sativa og cannabis indica, hvad er det?

Hvad er Cannabis sativa?
Kigger man på cannabis sativa artens anatomi, ser man lange brede forgreninger, der med sine luftige og åbne topskud, dominere cannabis verden som arten, der kan vokse sig størst. Planten bliver høj og tynd, og farven ofte er meget lysegrøn, i modsætning til cannabis indica. Denne cannabis art menes at stamme fra Colombia, Mexico og andre dele af Sydamerika.

Effekten ved intagelse af cannabis sativa er frisk og munter. I forhold til indica, som virker meget muskel afslappende, er rusen ved sativa mere energisk og ikke så “stenet”. Alt i alt er sativa en yder vellidt plante, der er populær, på grund af sin “høj” effekt.
Arten er god i sociale sammenhænge.

Køb cannabis Sativa her.

Læs mere om Cannabis sativa her (Engelsk).


Hvad er cannabis indica?

Cannabis Indica menes at have sin originale oprindelse fra områderne omkring Afghanistan og Marokko.
Typiske kendetegn ved cannabis Indica er, at planten ikke bliver særlig høj (30-200 cm.).
strukturen i arten er, modsat cannabis Sativa, lille, tæt og forgrenet. Indica er som regel buskede planter, hvor topskuddene er tætte, men større og federe.

Man kan i særdeleshed kende en Indica plante på dens duft. Planten besidder en meget kraftig, krydret og stærk duft af skunk, og den går hurtigere i blomst end cannabis Sativa.
Cannbis Indica producere flere trikomer (kirtler der indeholder de psykoaktive -og aromatiske forbindelser, der dækker hunplanter i blomst) end både cannabis Sativa og cannabis Ruderalis.

Køb cannabis Indica her.

Læs mere om cannabis Indica her (Engelsk).

 

Har du spørgsmål omkring køb af sativa/indica cannabis frø, er du altid velkommen til at kontakte os via mail: kontakt@www.subseed.dk. Vi vil derefter gøre vores bedste for at rådgive dig i henhold til dit køb. Vi har mange spændene cannabis frø på lager, der med hver deres egenskaber, skræddersyer sig efter dine behov.

Vi skal gøre opmærksom på, at cannabis er ulovligt at dyrke og indtage i Danmark. I henhold til den danske lovgivning er det ikke muligt at sælge og rådgive kunder på www.subseed.dk, omkring indtagelse og dyrkning af cannabis planten. www.subseed.dk forbeholder sig retten til KUN, at udbyde cannabis frø som samlerobjekter.