Medicinsk cannabis, hvad er det?

Marihuana og skunk er et fællesudtryk for en plante, nemlig cannabis.
Cannabis har været brugt af mennesker gennem flere tusinde år, både til medicinske formål, såvel som rusmiddel.

Cannabis planten besidder en række cannabinoider, hvilket er de aktive stoffer i cannabis. Vi kender i dag over 60 forskellige cannabinoider. Størstedelen af de cannabinoider vi kender, stammer fra hamp planten. Andre cannabinoider har man fundet ud af, stammer fra kroppens egen produktion.
De bedst kendte cannabinoider er Tetrahydrocannabinol (THC), hvilket er det psykoaktive stof i cannabis.

Forskning har vist, at cannabinoider som THC, CBD, CBG og CBN kan have gode medicinske egenskaber, i forbindelse med forskellige sygdomme og lidelser.

Grundet disse cannabinoider, kan nogen former for cannabis have følgende have disse effekter:

– Virke beroligende
– Øge appetit
– Være kvalmestillende
– Virke smertestillende over for nervesmerter
– Stille muskel og led smerter
– Virke antiinflammatorisk

Forskning har bevist, at cannabis kan lindre hyppige symptomer, som kvalme og smerter, hos kræft -og sklerosepatienter. De aktive stoffer i cannabis (cannabinoider) kan bland andet stille kvalmen hos kræftpatienter i forbindelse med kemoterapi. Det er samtidig set, at en procentdel af kræftpatienter har større glæde ved medicinsk cannabis, når den gængse behandling svigter.

Nye studier af cannabis har desuden bevist, at medicinsk cannabis har en smertelindrende effekt ved indtagelse.

Flere studier tyder på en mild, smertestillende effekt, ved brug af medicinsk cannabis. Dog er virkningen er ikke kraftig nok til, at cannabis kan anbefales som første valg, blandt smertestillende midler. Det er endnu ikke videnskabeligt bevist, at cannabis kan kurere kræft. Der forskes stødt i muligheden omkring dette.

Medicinske cannabis frø med et højt indhold af CBD, forhandles her.

kilde: Kræftens bekæmpelse

Har du spørgsmål omkring dit køb af medicinsk cannabis frø, er du altid velkommen til at kontakte os via mail: kontakt@www.subseed.dk. Vi vil derefter gøre vores bedste for at rådgive dig i henhold til dit køb. Vi har mange spændene cannabis frø på lager, der med hver deres egenskaber, skræddersyer sig efter dine behov.

Vi skal gøre opmærksom på, at cannabis er ulovligt at dyrke og indtage i Danmark. I henhold til den danske lovgivning er det ikke muligt at sælge og rådgive kunder på www.subseed.dk, omkring indtagelse og dyrkning af cannabis planten. www.subseed.dk forbeholder sig retten til KUN, at udbyde cannabis frø som samlerobjekter.