Autoblomstrende cannabis frø, hvad er det?

Autoblomstrende cannabis frø kan producere cannabis på en nem om bekvem måde. Autoblomstrende cannabis frø har ikke behov for meget opmærksomhed, man skal derfor ikke have et stort “setup” for at dyrke disse planter.

Når man gror autoblomstrende cannabis frø, skal man ikke tænke på lyscyklusser eller fjernelse af mandlige planter. Man skal dog være opmærksom på, at planten har brug for omkring 10 timers dagslys, hvilket gør disse planter sæsonbetonede hvis ikke de dyrkes indendørs.

Planten kan, på trods af dens størrelse, producere store mængder cannabis i løbet af en sommer. Under det rigtige lys er de i stand til at gå fra kimplante, til fuld modenhed og blomstring på så lidt som 10 uger.

Autoblomstrende cannabis frø er ikke et nyt fænomen, de har eksisteret i mange tusinde år i form af cannabis ruderalis. Cannabis ruderalis producere ubetydelige mængder THC, men moderne forskning og avle metoder har gjort det muligt, at kombinere den autoblomstrende egenskab fra ruderalis, med de kraftige psykoaktive egenskaber fra cannabis indica og sativa.

Disse autoblomstrende frø er perfekte til amatør gartnere, der hverken har tid, plads eller energi til at holde almindelig feminiserede cannabis planter.

Du kan købe dine Autoblomstrende cannabis frø her.

Har du spørgsmål omkring dit køb af autoblomstrende cannabis frø, er du altid velkommen til at kontakte os via mail: kontakt@www.subseed.dk. Vi vil derefter gøre vores bedste for at rådgive dig i henhold til dit køb. Vi har mange spændene cannabis frø på lager, der med hver deres egenskaber, skræddersyer sig dine behov.

læs mere om Autoblomstrende cannabis frø her (Engelsk).

Vi skal gøre opmærksom på, at cannabis er ulovligt at dyrke og indtage i danmark. I henhold til den danske lovgivning er det ikke muligt at sælge og rådgive kunder på www.subseed.dk, omkring indtagelse og dyrkning af cannabis planten. www.subseed.dk forbeholder sig retten til KUN, at udbyde cannabis frø som samlerobjekter.